Kas

ürkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün 83. ölüm yıl dönümünde, Atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık...

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

GÖSTERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kas

İlkokul Öğrenci Broşürü Tıklayınız.

İlkokul Veli Broşürü Tıklayınız.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz programla çoşkuyla kutladık. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

SENİ YAZDIK KALBİMİZE GÖSTERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ekm

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzu gezerek eğitim öğretim faaliyetlerimizle ilgili bilgi aldı. Müdürümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzda 3 öğretmenimizin tayini çıktı. Okulumuzda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Nalan ÇÜMEN öğretmenimiz Hacı Ahmet Paralı İlkokulu'na, Hacer ESGİN öğretmenimiz Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu'na, Nagihan BOZOVALI öğretmenimiz Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu'na tayini çıkmıştır.

Ayrıca okulumuzda 2 öğretmenimiz göreve başlamıştır. Yeni öğretmenlerimize de hoşgeldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.

Tem

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, 2021-2022 yılı eTwinning Okul unvanı levhasını, Avrupa Kalite Etiketi levhasını ve  3 öğretmenimiz de Ulusal ve Avrupa kalite belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici tarafından aldılar.

Merkezefendi Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürü Yasin Temel, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

2021 yılı eTwinning Okulu değerlendirmeleri sonucu ilimizden (797 okul arasından) 30 okul eTwinning Okulu unvanı ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz eTwinning okulu olmuştur.

Okulumuzda eTwinning proje çalışmarı yürütüp,  "eTwinning Okulu" olmamızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haz

TECNOTEACH eTwinning projesi ile öğrencilerimiz eğitim kalitesini arttıranöğrenme becerisini geliştiren, teknolojik eğitim araçlarını tanımışllardır. Projemiz sanal sergi ile final yapmıştır. Katkı sağlayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

BATIK GEMİNİN HAZİNESİ eTwinning projesi ile çocuklar hayallerini ve yaratıcılıklarının onlara kattığı deneyimlerle macera dolu bir yolculuğa cıktılar ve yolculuklara sırasında kitaplar sanat eserleri keşfedip yeni yeni buluşlara imza attılar.

Batık gemiyi scratch programı ile karaya çıkarıp sanal sergi ile final yaptılar.

Ock

Deliktaş İlkokulu olarak Avrupa'nın kaliteli okullarına aday gösterilmiş olmak gurur verici... eTwinning okulu olmak ayrıcalıktır.

Başvuru sürecindeki desteklerinden dolayı eTwinning il kordinatörümüze ve eTwinning portalına kaydımızı yaptığından beri canla başla çalışan eTwinning öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4/G sınıfı öğrencileri " 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" etkinlikleri kapsamında kuş evi yapıp, okulumuz bahçesindeki çam ağaçlarına astılar. Ayrıca atık malzemelerden kuş kafesi, suluk vb. materyaller yaptılar. 4/G sınıf öğretmenine ve öğrencilerine yapmış oldukları örnek davranıştan dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzun yeni müdürü Ali KAPLAN ve yeni müdür yardımcısı Ertan MEMİŞ 02/07/2019 tarihinde okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır. Yeni idarecilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Haz

2018-2019 eğitim öğretim yılını 856 öğrenci ve 37 öğretmenimizin vermiş olduğu emekler neticesinde sonlandırdık. Karne töreni düzenledik. Karne töreninde öğrencilerimizden;

Kitap okuma alışkanlığını geliştirerek ve sınıfında en çok kitap okuyarak arkadaşlarına örnek olan öğrencilerimize "Kitap Kurdu"  sertifikası,

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında sağlıklı beslenerek arkadaşlarına örnek olan öğrencilerimize "Beslenme Dostu Öğrenci" sertifikası,

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Duvarlar Dile Geldi Projesi" kapsamında okulumuz duvarlarının resimlendirilmesi ve güzelleştirilmesinde katkıları olan öğrencilerimize "Teşekkür Belgesi"

" 4. Sınıf Öğrencileriyle Kitap Okuyoruz Projesi" kapsamında kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize "Başarı Belgesi"

Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize  hediye verdik.

Haz

Okulumuz bu sene 3 tamamlanmış, 23 aktif e-twinning projesine ortak olmuştur. Ayrıca okulumuz, Türkiye, İtalya, Yunanistan ve Makedonya ortaklı "My Multi Lingual Journey" isimli e-twinning projesinin kurucusudur.Ayrıca okulumuzda bu sene ilk defa "E-twinning Yıl Sonu Sergisi" açılmıştır.

E-Twinning projelerinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

1. sınıf 233 öğrencimize "Okuma Bayramı" düzenledik. Öğrencilerimiz 1 yıl boyunca öğrendiklerini sergilediler, eğlenceli vakit geçirdiler. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Kurtuluş Savaşımızın Başlangıcının 100. yıl anısına, okulumuz 3/A sınıfı tarafından hazırlanan kurtuluş savaşımızın anlatıldığı "Kurtuluş" isimli tiyatro gösterisini beğeniyle izledik. Tiyatro gösterimine İlçe Milli Eğitim müdürümüz Reşat ERDOĞAN, şube müdürü Kadir ELİTAŞ, okul müdürleri ve velilerimiz katıldı. Tiyatroyu hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.