Duygusal eğitimin çocuklar üzerindeki olumlu etkileri

- Duygusal gelişim, kişinin yaşamı boyunca edindiği bir dizi beceri, kendi duygularını ve başkalarını tanımak, ayrıca duyguları düzenlemek için. Çocuğun okul öncesi sosyo-duygusal gelişimi, yetişkinlikte başarı için ona yararlı bir araç verir. Çocuklar duygusal becerilerini geliştirirken, problemlerini çözmek, sağlıklı ilişkiler kurmak için ihtiyaç duydukları becerilere güvenirler. sosyal davranış becerilerini geliştirmek, problem çözme becerilerini geliştirmek, metabilişsel beceriler kazanmak ve davranış düzenlemeleri yapmak. Proje ile öğretmen ve öğrencilere daha iyi duygusal iletişim olanakları sağlanacaktır. 11. yüzyılın çocukları yorgunluk, isteksizlik ve sıkıntı belirtileri gösterir. Ayrıca, elindeki en teknolojik araçları mükemmel bir şekilde kullanırken, duygusal gelişimini ihmal ederek, duygularını ifade etmede çaresiz ve sorunlarını çözemiyor. kabul etme duyguları ile duygusal olarak güvenli bir sınıf iklimi yaratmanız gerekir.

-Ensure that children can recognize their feelings.
-Ensure that children can express their feelings with words.
-Performing the emotions of the children and gaining the ability to behave in consideration of his feelings.
-To ensure that the child is able to control his / her feelings.
• Strengthening the role of educational leadership will have a positive impact on participants because they will play a decisive role in the way of collaborative and innovative practices.
-Providing the opportunity to work on one or more subjects in the interests of the different countries, students and teachers, in line with their common interests, and to allow the participants to broaden their horizons.
-Teachers and students improve their communication skills, increase their use of information technologies, and improve their language learning skills.
-To have knowledge about the life styles, experiences and thoughts of people living in different countries, thus eliminating prejudices if any.
Geri bild

Our project is a 2-year project. We have created our activities and responsibilities for the project by making a division of labor between us.

-Kids know their own and someone else's feelings, expresses the state of emotion with appropriate words.
-Presents their feelings and control their feelings in another.
- Recognize the usefulness of being in cooperation with schools of different countries and demonstrate the ability to use this in daily life.
- Enlarges the participants' horizons.
-To develop communication skills and apply effective communication skills in daily life.
-The skill of using information technologies develops, and it takes maximum advantage in daily life.
- Develops the ability to work together, knows what methods and techniques to deal with the problems encountered and applies it in daily life.
- Contributes to the development of virtuous behaviors such as empathy, awareness raising and tolerance.
- Realizes that the European community is an important individual and directs the lifestyle with this awareness.
-Experiences about the cultures of different countries, get rid of their prejudices and learn to be

Yayın: 12.06.2019 - Güncelleme: 10.12.2020 12:01 - Görüntülenme: 72