Mrt

Belediyemiz 1992 yılında 18. madde uygulaması ile 2976 ada 1. parselde 3494 metrekarelik okul yeri ayırdı.

Hasan YILMAZ ve Faruk EKİZ'in girişimleri ile 341 hissedardan gönüllü arsa payları toplandı. 1994 yılında Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği kuruldu. Dernek bağış toplama, deri toplama, konser getirme gibi çalışmalar yaparak para biriktirerek okulun temelini yaptırdı.

1996 yılının temmuz ayında okulun yapımını Ahmet Nuri Erikoğlu üstlendi ve okulun temeli atıldı. Hızlı bir çalışma ile 20 Ağustos 1997 de okulun yapımı tamamlandı.

15 Eylül 1997 tarihinde Dönemin Başbakanı Mesut YILMAZ tarafından okul eğitim öğretime açıldı. 2017 Yılı Ocak ayında okulumuz yanında bulunan boş arsaya Milli Eğitim Bakanlığınca Yapılan okul binasına okulumuz taşınarak normal eğitime dönmüş ve ismi Deliktaş İlkokulu olmuştur.