MASAL TRENİ

Bireylerin birbirleriyle ve çevreleriyle dengeli bir ilişki kurabilmeleri, çocuklukta da olabilir. Çocukluk, insan kişiliğinin gelişmesinde en önemli faktördür. Doğru ve tutarlı eğitim, olumlu çevresel koşullar ve dengeli ebeveyn tutumları, bu gelişimin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için bir önkoşuldur. Denge, bireyin birisiyle yaşadığı toplum arasında sahip olabileceği bir dengedir. ve ailenin yapıcı tutumunun ve çevresel faktörlerin etkisiyle bu sorunların çözülebileceği doğal bir gelişme sürecidir. İçsel bir genetik problem yoksa, genellikle her türlü problem kendi süreçlerinde doğal olarak takip edilir ve zaman içinde çocuğun sosyalleşmesiyle ortadan kalkar. Bu bozuklukların ilk çarpıcı özelliği, çocuğun reaktif bir davranış göstermesidir. Bu olumsuz reaksiyonlar büyük uyum ve davranış bozuklukları olarak bilinir ve ciddiye alınmazsa kalıcı sorunlara neden olabilir.

ÇAĞRI SONLANDIRMA

-Çocukların duygularını ifade etme yeteneklerini geliştirmek.
-Çocuklarda var olan sorunları ortaya çıkarmak, çözüm için gerekli önlemleri almak.
Ra Mantıklı ve pratik çözümler içerecek şekilde davranan çocukların olumsuz davranışlarını ortadan kaldırmak.
- Toplumlarında sevilen ve takdir edilen çocukların davranışsal problemlerden arındırılmasını sağlamak.
Çocukları gelişmiş, hoşgörülü insanlarla empati toplumunun bir parçası haline getirmek.
- Eşitlik, hak, hukuk ve eşitlik ilkelerini benimsemiş ve evrensel düşüncelerle donanmış bireyler yaratmak.
Okula devam eden bireyleri eğitmek, adaletsizliği yasaları ve kuralları dikkate alarak çözmeye çalışmak.
School Okuldan alınan eğitim ve öğretimi rasyonel yöntemlerle kullanmak ve insanları sürüklenmek veya suça karışmaktan kaçınmak.
- Bağımlılıktan kaçınan ve şiddete bağımlı olmaktan kaçınan bireyler olmak.
-Toplumun huzurunu ve mutluluğunu ilke edindirmek.
-Seçilen sorunlara karşı çözüm üretebilmek.
- Kariyerinin başarısını artıran bireyleri eğitmek.

ÇALIŞMA SÜRECİ

Projemiz iki yıl sürecek, faaliyetlerimizi birlikte yapacağımız ortaklarımızla iş yapmaya karar verdik. Her üç ayda bir ortaklarımızla projenin genel bir değerlendirmesini yapacağız.

BEKLENEN SONUÇLARI

-Çocuklar ruh hallerinin ne olduğunu bilir ve duygularını ifade eder.
- Çocukların olumsuz davranışları ortadan kaldırılmıştır.
-Onlar toplumun takdir ve takdirini kazanmış bireyler haline gelir.
- Empati ve hoşgörülü düşünceye sahip insanlar, sağlıklı ve problemsiz bir toplumun oluşumuna katkıda bulunurlar çünkü toplumun huzuru ve mutluluğunu önceliklendirirler.
- İşleme oranlarında önemli bir düşüş meydana gelecektir.
Geliştirdikleri problemleri çözme yeteneği geliştiğinden, kendine inanan ve kendine güvenen bireyler ortaya çıkacaktır.
- Çocukların ders başarısı artacaktır.
- Katılım ile ilgili sorunları olmadığından, maddeye bağımlı olma olasılığı büyük ölçüde ortadan kalkacaktır.12-06-201907-02-2019

Yayın: 12.06.2019 - Güncelleme: 10.12.2020 12:01 - Görüntülenme: 92