Yaşlılarımızı Unutmamak Geleceğimizi Teminat Altına Almaktır.

Mahallemizde bulunan yaşlılara yapılan düzenli ziyaretler ve çalışmalar yaparak okulun öğrencileriyle yaşlıları buluşturuyoruz. Böylece öğrenciler yaşamın farklı bir dinamiğini tanımış ve bu anlamda kendi yakın çevrelerinde anlamlandırma fırsatını yakalamaktadırlar. Ayrıca yaşlılarımızı okulumuzda misafir edip, çalışmalarını paylaşarak bu buluşmalarını farklı ortamlarda anlamlı ve kalıcı kılmayı amaçlıyoruz.

Öğrencilerin yaşamın farklı bir dinamiğini tanıtmak ve bu anlamda kendi yakın çevrelerinde anlamlandırma fırsatını yakalamalarını sağlamak ,Geçmiş nesil ile yeni nesil arasında köprü kurmak,Unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizin tekrar ortaya çıkması,öğrencilerimizde büyüklere saygı sevgi,yardımlaşma,hoşgörü gibi değerleri kazandırmak.

2018/2019 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecektir.

Öğrencilerin yaşamın farklı bir dinamiğini tanımaları sağlanacak.
Nesiller arası köprü kurulacak.
Empati kurarak yaşamın evrelerini öğrenmeleri sağlanacak.
Yardımseverlik,hoşgörü,saygı,sevgi gibi değerlerimizin unutulmasına engel olunacak.
Nesiller arası bilgi ve tecrübelerin aktarımı sağlanacak.

Yayın: 07.02.2019 - Güncelleme: 10.12.2020 12:04 - Görüntülenme: 917