Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA MANGALA DALINDA 3. OLAN ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA GÜN'Ü ÖDÜLLENDİRDİK.OKULUMUZA KATMIŞ OLDUĞU GURURDAN DOLAYI ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Mrt

3.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİMİZ  İLE KERMES DÜZENLEDİK.  KATKI SAĞLAYAN VELİLERİMİZE BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

MİSYONUMUZ ;

1.Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,

2. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,

3. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,

4. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek.

5. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,

6. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak ,

7. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak ;

VİZYONUMUZ;

Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin

Web adresi : https://deliktasiokulu.meb.k12.tr/20/01/700618/okulumuz_hakkinda.html

Adres :Deliktaş Mah.1980 Sok . No13 Pamukkale DENİZLİ - 0258 241 97 23

Şbt

Pamukkale ilçe sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda 3. sınıflara Teknoloji bağımlılığı ve Omurga sağlığı postür eğitimi verildi.

Şbt

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi"kapsamında bağışımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda uygulanmakta olan “Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi” kapsamında öğrencilerimize kitapları dağıtıldı.

Şbt

PAMUKKALE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DİYETİSYEN EMİNE AYVAZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI BESLENME EĞİTİMİ VERİLDİ.

Şbt

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE BASKETBOL ÖĞRETİYORUZ"SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR"

Şbt

3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAFİK EĞİTİM PARKINI ZİYARET ETTİLER.

Şbt

Deliktaş İlkokulu olarak "GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ" nü kutladık. Her yıl Şubat ayında kutlanan Güvenli İnternet Günü 2024 yılı için 13 Şubat 2024 tarihindeydi . Bizde okul olarak bu önemli tarihi etkinliklerimizle , bilgilendirme toplantımızla ve panomuzla kutladık.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023  Yılı Konsorsiyum Üyesi Okullarının Yurt Dışı Hareketlilik Katılımcı Seçim Süreçleri

Nis

2022-2023 Eğitim öğretim yılında okulumuz bünyesinde eTwinning projemize başlıyoruz. “Okulumuza Düşen Tohum (The Seed That Fell into Our School)” adlı projemiz Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan ‘dan ortaklarla birlikte yürütülecektir. İngilizce öğretmeni Mine Medan tarafından okulumuz 4. sınıflarından bir grup öğrenci ile sürdüreceğimiz projemizde  çevre okuryazarlığı, bitki gelişimi, ekoloji ve geri dönüşüm konularına dikkat çekmeye çalışacağız. Projemizin etkinlikleri için bizi takipte kalın.

Ock

Emine Erdoğan'ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Aile Okulu Projesi" çerçevesinde velilerimize Okulumuzda "Aile Okulu" kursu düzenlendi. Kurstaki  eğitimleri tamamlayan velilere okul müdürümüz Ali KAPLAN tarafından katılım belgeleri takdim edildi.