Okulumuzda güvenli internet politikamız çerçevesinde çalışmalar yapmaktayız.

1) Okulumuz Bilgisayar Sistemleri'nin kullanım koşullarını ve kabul edilebilir kullanım politikası ve e-güvenlik (e-safety) politikası belirlenmiştir.

2) Okulumuz "E-Safety Label" etiketi almıştır.

3) 11 Şubat güvenli internet günü kapsamında, öğrencilerimize ingilizce öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. Haber için tıklayınız.

Ağu

2020-2021 Öğretim Yılındandan itibaren 3 yıl süresince, Okulumuz öğrencilerini taşıyacak servis araçları belirlenecektir. Servis taşıma ihalesine talip olacak gerçek ve tüzel kişilerin 25/08/2020  Salı günü saat 13:00 kadar tekliflerini okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.(Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Taşıma ihale şartnamesi yazımız ekindedir.

Şbt

12 Mart "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması düzenliyoruz.