DENİZLİ / PAMUKKALE - Deliktaş İlkokulu

May

23 Mayıs Okul Dışarda Günü" etkinliği kapsamında, öğrencilerimiz derslerini dışarıda yaptılar.

May

Aynaya Bak Kötü Sözü Bırak e-twinning projesi kapsamında, 1/A sınıfı, 1 ay boyunca kavanoza konulan suyun içindeki pirinçlere kötü(senden nefret ediyorum) ve iyi söz(seni seviyorum) söylediler. Sonuçta iyi söz söylenen kavanozdaki su beyaz ve kokusuz şekilde kaldı. Kötü söz söylenen kavanozdaki su karadı ve kötü koku meydana geldi.

Bu projeyle öğrenciler karşımızdaki kişilere kötü söz söylersek, karşılarındaki kişilerin kötü karakterli kişiler olacağını; iyi söz söylerlerse iyi karakterli kişiler olacağını kavradılar.

May

Engelliler Haftası ve Anneler Günü programlarını düzenledik. Engelliler günü programı kapsamında şiir, yazı ve şarkı söyledik. Anneler günü kapsamında günün anlamına uygun yazı ve şiirler okundu. Program sonunda engelli öğrencisi olan Hülya GÜNGÖR´ü 2018-2019 eğitim öğretim yılında yılın annesi seçerek "çiçek" verdik. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yürütmüş olduğumuz e-twinning projeleri (Artık Okuyorum Sevincimi Paylaşıyorum-Davranış Sepetim-Atkımı Örüyorum Büyüklerimi Seviyorum-Sesli Kitap) kapsamında Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilatasyon Merkezi´ndeki yaşlılarımızı öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret ettik. Bu kapsamda öğrencilerimiz büyüklerinin ellerini öptüler, hediyelerini verdiler, kitap okudular. EBA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

Denizli Büyükşehir Belediyesi "Semazen Ekibi tarafından öğrencilerilerimize gösteri yapıldı.

Nis

Okulumuz  "Beslenme Dostu Okul Panomusunu" yeniledik. Nisan ayı çalışmalarımız "hazır gıda, fast foodun zararları" üzerine olacaktır. Nisan ayı meyvesini  "çilek", Nisan ayı sebzesini "bezelye" olarak belirledik. Ayrıca "Beslenme Dostu Öğrencilerimizi" her hafta seçmeye devam ediyoruz.