Nis

Okulumuz  "Beslenme Dostu Okul Panomusunu" yeniledik. Nisan ayı çalışmalarımız "hazır gıda, fast foodun zararları" üzerine olacaktır. Nisan ayı meyvesini  "çilek", Nisan ayı sebzesini "bezelye" olarak belirledik. Ayrıca "Beslenme Dostu Öğrencilerimizi" her hafta seçmeye devam ediyoruz.

Nis

"Duvarla Dile Geldi" projemiz kapsamında öncelikli olarak çocuklarımıza resmi sevdirmek, çocuğun okulda kendinden birşeyler bulması, "Bunuda ben yaptım." diyerek kendine olan özgüvenini geliştirmesi amacıyla; öğrencilerimizle birlikte  okul duvarlarımızı boyadık. Bu çalışmada resimleri çizerek emeği geçen başta Harun TÜRKSEVER öğretmenimize ve resimleri boyayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3/G sınıfı öğrencileri , öğretmenleri Nagihan Bozovalı gözetiminde Dünya Su Günü kapsamında suyun oluşumu, suyun döngüsü, suyun tasarrufu , suyun tükenirliği ve temizliği ile ilgili resim, şiir, yazı, slogan hazırladılar.
Ayrıca su şişelerine fon kartonundan damlalar yaparak üzerini kodladılar ve şişelerine yapıştırdılar.
Hazırladıkları bütün bu çalışmaları okullarının konferans salonunda " Su Töreni" gerçekleştirerek sergilediler. Böylece suya farkındalık oluşturdular.EBA haberi için tıklayınız.

Nis

Okulumuz 3/G sınıfı öğrencileri 21-26 Mart Orman Haftası sebebiyle e-Twinning "Dikili Bir Ağacım Olsa"etkinliği düzenlediler ve Orman Haftasını kutlama programı hazırladılar.